torsdag 2 september 2010

Vi har flyttat!

Idag blir det kort. Skolans dator och inga for det svenska spraket nodvandiga vokaler... Vi hoppas pa internet darhemma snart.
I lordags flyttade vi till det nya huset. Det gick bra och vi ar jattenojda. En fungerande spis, ugn, toaletter som spolar bort det du vill ha bort... Det regnar inte in, galler for fonstren, en lekpark utanfor huset, kortare gangvag, m.m. Bilder foljer senare.

Annars sa gar det bra for Gabriella och mig. Vi lar oss mycket aven om det tar lite tid. Det ar nog varst for Miriam. Det ar mycket tarar och magont. Det sliter i fadershjartat! Aven Samuel har det lite tufft med att hanga med och tycker att en del saker ar svara. Lararen har forklarat att det ar en del svara moment i engelskan aven for amerikanerna, sa det vore val konstigt om Samuel grejade det pa en gang.. Elias ar nog den som trivs bast i skolan hittills, av barnen. Vi vet att det kommer att losa sig framover, men just nu ar det lite tufft!

Nu ar det dags att hamta barnen pa skolan.
Vi hores! / Mattias

3 kommentarer:

 1. Va skönt att ni är nöjda med nya boende nu.
  Förstår att det kan va mycket och man tänker nog annat att man ska va beredd och se händanefter allt oavsett som kan dyka upp oväntat eller ngt än att man är är mer trygga på att ha rutin struktur, men det blir ju en positiv erfarenhet för er alla till slut att ni fått uppleva med att få delta med en massa saker som man får räkna med oförändrade rutiner.
  Sköt om er o Amanda har hängt med o läst för henne vad ni skrivit o hälsar Miriam gott med kram!
  Det hon var mest imponerad av goda annanas och hon log när Miriam stod vid bordet med stora leende, annanas gillar inte lillasyster Olivia men hon föredrar papaya och Avocado, berättade att avocado är små här i sverige men hos er är det rätt stora.:)

  SvaraRadera
 2. Hej Egberths!

  Vad kul att läsa lite om hur ni har det! Jag tänker ibland med sorg i hjärtat på att vi inte hann träffas innan ni åkte. Det var ju en liten släktträff i augusti, men då passade det inte oss tyvärr. Men vi får kanske hålla kontakten på nätet istället! Nu har vi också startat en blogg (www.nordlanderfamiljen.com)för det är ganska mycket som händer för oss under hösten. Det största är ju att vi ska få barn. Tanken är väl att bloggen kommer igång på allvar när barnet är fött, men vi börjar redan nu, även om den kanske inte blir uppdaterad lika ofta som den kommer att bli när vi är tre i familjen.
  Hälsa övriga familjen, och hoppas att barnen snart kommer att trivas bättre!
  Kram Jonas & Stina

  SvaraRadera
 3. Hej på Er !

  Roligt att det har blivit så bra med ert nya boende. Vi gläds med er. Ni gör det här jätte bra. Jag minns när våra barn började på Amerikanska skolan .Magnus kom hem efter ett par veckor och sa att nu börjar fröken prata svenska. Då började han förstå sitt nya språk.
  Sköt om er och lycka till med alla studier.
  Varma kramar Anita och David

  SvaraRadera