lördag 25 juni 2011

Glad midsommar!!

Vi har nu firat midsommar här och det har inte riktigt varit som i Sverige. Jag gjorde en smörgåstårta och en jordgubbstårta och bjöd in våra vänner familjen Tacheny. Mattias var jour och stod och opererade hela tiden så jag var glad att Tachenys var här och gjorde oss sällskap. Senare på eftermiddagen spelade vi ultimate frisbee, utan Mattias för han stod fortfarande på operation. Efter ett tag körde han förbi oss i vår bil och vi alla undrade vart han skulle. Jag kunde inte komma på varför han behövde åka iväg, förrän han kom hem med 48 stora röda rosor. Tre rosor för varje år sa han. Jaaa, just det! Vi firar ju 16 årig bröllopsdag!! Tänk vilken fin man jag har!!! Och tänk att jag hade glömt bort det!
Jag hade veckan innan köpt en fin uppsättning med bl.a röda rosor till honom, både för att fira hans hemkomst från Haiti men också för att det var fars dag här. Det är sååå roligt att köpa blommor här och få blommor när det inte kostar så mycket. Tex uppsättningen jag köpte med bla tio röda rosor plus massor med andra blommor kostade 35 kr.
Jag har tagit kort på dessa uppsättningar men tyvärr är det något som strular så man kan inte lägga in några bilder så ni får föreställa er hur dom ser ut.

Vi har börjat nedräkningen tills Micke(Mattias bror)kommer. Då har vi semester och ska försöka se lite mer av detta underbara land. Han kommer att landa sent tisdagkväll uppe i Quito och vi kommer att vara kvar där i några dagar. Vi får skriva mer om detta senare.

Vi hörs!

Gabriella

5 kommentarer:

 1. Gunnar Lindgren28 juni 2011 kl. 22:38

  Här kommer en hälsning ifrån ett sommarvarmt Lindesberg, midsommarvädret var svalare. kul att se att ni är vid gott mod.
  Var på Torp o det var bra som vanligt, predikan o undervisning var riktigt Jesuscentrerade.
  Här är det bara bra, den 30 /9 gör man sista jobbardagen.
  M-B mår bara bra, blommor på hela balkongen.
  Våra Grannar JohanE o Fia väntar sitt femte barn.
  Sköt om er alla, PS 121
  Hälsningar Lindgrens i Lindesberg

  SvaraRadera
 2. Thomas och Cina Svensson10 juli 2011 kl. 09:14

  Ett JÄTTE-STORT grattis på 40-årsdagen Mattias :-) Vi önskar dig allt gott och en riktigt bra dag. Kramar från Thomas och Cina

  SvaraRadera
 3. Gratulerer så mye med 40 års dagen din i dag! Leste at du hadde kommet tilbake fra Haiti. Du gjør en kjempeinnsats. Inspirerende å lese om din evne til å holde romantikken blomstrende på bryllupsdagen deres. Du er en kjernekar! ( norsk hederesnavn). Håper du får en fantastisk dag! Vi setter stor pris på deg og din familie. Hils alle sammen.Forsøkte å få kontakt på Skype, vil forsøke igjen.
  Beste hilsen på den store dagen fra Inge Jøran, Reidunn og jentene

  SvaraRadera
 4. Grattis Mattias på 40-årsdagen!
  Vad roligt att Mikael fick vara med på firandet.
  Hoppas allt är bra med er alla.
  Vi kan hälsa från sommarfesten. vi var 27 st. trevligt som vanligt! kramar Maggan o Roland

  SvaraRadera
 5. Ett försenat grattis på födelsedagen önskar
  Gittan o Conny. Camilla med familj är just nu hemma i Sverige och dom hälsar också så mycket
  Ha det bra och hälsa hela familjen.

  SvaraRadera