måndag 13 juni 2011

Ett inlägg i dur... :)

Hela dagen har jag gått och tänkt på gårdagens inlägg och att det kanske var lite för beskrivande. Sålunda är det nu redigerat och jag tänkte även försöka skriva ett litet positivt inlägg.

En sak jag gjorde i förrgår och som var otroligt roligt var att följa med helikoptern på en runda till en annan av Samaritan's purse baser. Jag satt fram i en liten helikopter som inte hade dörr vid passagerarsäet och det var mycket njutbart. Piloten var en gammal amerikansk armépilot med drygt 15000 timmar i både helikopter och flygplan, så han var full av erfarenhet, vilket behövdes, eftersom det blåste nåt väldigt. Helikoptern svängde fram och tillbaka, vilket enligt piloten inte var det vanligaste. Än en gång, foton kommer när jag återkommer till Ecuador...

Flygturen gjordes som sagt i förrgår under min lediga dag. När jag blev erbjuden en ledig dag så tackade jag inte nej, utan fick en lugn och avslappnad dag utan alltför mycket effektivitet... Kanske också behövs ibland.

I morgon kväll efter arbetsdagens slut ska vi hälsa på en kusin till vår Ecuadorianska sjuksköterska, som jobbar för FN-trupperna. Han ska ta med oss till hans bas på middag. Ska bli intressant.

På onsdag slutar barnen skolan i Shell och sommarlovet börjar. Tiden har minst sagt rusat iväg.

På återhörande!

Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar