lördag 29 april 2017

Ecuador vs Peru

Så var det då dags att återigen få komma till det Sydamerika som fascinerat mig så länge. Det var många år sedan jag senast var i Peru, och det blir spännande att se om det är några större skillnader mellan att arbeta i Ecuador och Peru.

Vi är denna gång inte samlade som familj utan jag åker iväg själv för att arbeta som kirurg på ett sjukhus i Curahuasi som heter Diospi Suyana.

Imorgon väntar en lång resa från Arlanda där jag beräknar anlända till sjukhuset på måndag kväll svensk tid, alltså den 1/5.  Jag tycker iofs om att flyga, så jag ser fram emot resan även om det nog blir lite tradigt mot slutet. Det är oklart vilken typ av nätuppkoppling jag kommer ha på sjukhuset, men jag hoppas under resans gång också kunna lägga upp lite bilder för att visa er lite av det jag kommer möta på denna resa.

Hoppas ni vill följa med mig under månaden som ligger framför! :)

1 kommentar:

  1. Lotte Claesson Mora2 maj 2017 kl. 19:18

    Ha det gott! Många hälsningar Lotte Claesson

    SvaraRadera