onsdag 5 januari 2011

Avfärd!!

Hej på er!

Idag blir det ett kort inlägg innan vi ska åka och lämna vårt internetmodem och avsluta vårt abonnemang. Därefter saknar vi internet under en tid framöver. Imorgon bitti bär det av från vårt hus klockan 06:00. Därefter åker vi klockan 10:20 från San José till Quito i Ecuador.



Igår fick vi till slut våra visum!! Dagen innan kom de papper vi behövde från Ecuador för att kunna ansöka om våra 2-årsvisum. Bättre sent än aldrig... Det gick dock väldigt smidigt när vi åkte till ambassaden. Så nu har vi tillåtelse att bo och arbeta i Ecuador i 2 år framöver, och därefter ska det bara vara att förnya visumen.

Medan vi väntade på att visumansökan behandlades tog vi en fika på stan' med våra vänner Ellen och Matt samt deras dotter Kelly som är på besök från USA. Trevligt! Vi såg också en bil med texten " En svensk samling", som vi tyckte var lite passande ;)



Vi fick också lite trevliga presenter av familjen Zell när de kom tillbaks från USA. En av presenterna var en flaska glögg, inköpt i en svenskbutik i Maryland. Uppskattat av oss alla, bland annat Samuel!



Innan jag avslutar tänkte jag bara rekommendera en länk som vi precis fick tips om. För er som är intresserade av vår flygtur kan ni titta in på www.flytecomm.com gå vidare via "track a flight" och knappa in vårt flygnummer LR661 med flygbolaget Lacsa. Man kan då enligt uppgift få fram flygdata och annan information.

Ta vara på er så hör vi av oss så fort vi får tillgång till internet i Ecuador.

Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar