torsdag 22 juli 2010

Tre veckor och tre dagar kvar....

Dagarna går fööör fort och vi har mycket kvar att göra, även om vi betar av en hel del varje dag. Igår hade vi vår sista spanska lektion med Fabian. Efter lektionen bjöd han och hans familj på sydamerikansk mat, Empeladas. Majsdeg som var fyllda med hackat kött och potatis mm, som man sedan friterade. Detta åt vi med hemmagjord guacamole. Mycket gott!! Jag längar att få pröva Ecuadoriansk mat! Det är ju så spännande med nya maträtter!
Idag har jag tagit mig an min, Elias och Samuels garderober. Det resulterade i två svarta sopsäckar som ska lämnas till secundhand. Det som nu är kvar i garderoberna är sådant som ska med eller som jag är tveksam till att ha kvar. Så här snyggt som vi nu har i dessa garderober har vi nog aldrig haft! Kläder som ska sparas och förvaras, tex varma kläder, fina dressar och klänningar är nu nerlagda i en stor trasig resväska. Det känns skönt!
Sedan är det Mattias garderob som även jag får ta mig an om det ska bli någon sortering, han har ju väldigt svårt för att slänga saker och ser även nostalgi i tex gamla urblekta t-shirtar. Jag har fått hans tillåtelse så nu blir det rensning av! Vi insåg också att det är dags att börja äta av det som finns i frysen så idag blir det en mustig köttgryta med ris, jag gjorde nu en stor gryta så det ska räcka även till lunch imorgon så slipper man göra mat då. Nu kom Mattias och sa att han vill ha kvar sina nostalgi t-shirtar.... så det får väl bli så då, för husfridens skull. ;)
/Gabriella

1 kommentar:

  1. Det där med mat.....mums! Du får lägga upp en etikett med bara goda recept// kram susanne

    SvaraRadera